menu

Hoe wordt mijn product verpakt?

Picture of Ton Driessen

Veel van onze producten worden geprint op materialen die op rol zitten. Deze producten rollen wij dan ook op om het zo in een langwerpige doos te verpakken en te verzenden. Wij rollen ze dan op de kortste zijde op, zodat het pakket de minste lengte krijgt, lengte pakketten zijn namelijk duur in verzending.

 

Bij sommige producten waarbij het kan krijg je de mogelijkheid om er voor te kiezen je product op te laten vouwen zodra het in de breedte en hoogte groter is dan 195cm. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in verzendkosten, zoals bij bijvoorbeeld spandoeken.

 

Producten die goed gevouwen kunnen worden zoals vlaggen en andere polyester stoffen, vouwen wij op en verzenden we in een doosje. Maar dan blijven er nog altijd producten over waarbij opvouwen gewoonweg niet gaat, zoals frames, borden en systemen. Deze behouden dus hun lengte tot maximaal 600cm en worden afhankelijk van het product beschermend verpakt.

 

Bij iedere bestelling kun je er voor kiezen om het te verzenden of op te halen. Daarnaast wordt er op basis van de producten in je winkelmand eventueel de optie geboden om het door eigen transport van PrintHelden te laten leveren. Dit omdat anders de verzendkosten erg hoog zijn, of je producten wilt bestellen die gevoelig zijn voor transport.

 

Wil je een pakket direct naar jouw klant sturen? Wij kunnen een product ook zonder naamsvermeldingen verzenden met jouw verzendgegevens. Jouw klant ontvangt dan een ‘anoniem’ pakket met jouw gegevens als afzender. Geef dit tijdens het bestelproces aan bij de opmerkingen.

shutterstock_363634991
Array
Scroll naar boven